Droge huid

Veel mensen hebben last van een droge huid. Een droge huid kan verschillende oorzaken hebben zoals het veelvuldig wassen met water en zeep, gebruik reinigingsmiddelen, droge lucht (winterseizoen), het gebruik van elastische (steun)kousen of huidaandoeningen zoals eczeem en diabetes. ALHYDRAN beschermt, hydrateert en versoepelt deze droge huid.

ALHYDRAN hydrateert de droge huid

ALHYDRAN trekt snel in de huid en beschermt de huid van binnenuit. ALHYDRAN sluit de huid niet af maar herstelt de vochthuishouding langdurig.

  • Minder jeuk, pijn en roodheid
  • Bescherming en versoepeling van de huid
  • Trekt snel in de huid (en niet in kleren)
  • Langdurige werking
  • Niet vettig en sluit niet af

Informatie over ALHYDRAN

ALHYDRAN hydraterende crème

Hoe ontstaat een droge huid

Een normale en gezonde huid heeft een goede barrièrefunctie die zorgt voor een goede vochthuishouding. Als de huid minder gezond is dan is de huid makkelijker doorlaatbaar voor water waardoor de huid kan uitdrogen.

Huidklachten vanwege een droge huid

  • Rode huid
  • Jeuk
  • Schilferige huid
  • Gevoelig
  • huidkloofjes kunnen ontstaan

ALHYDRAN en een droge huid

Door het gebruik van ALHYDRAN wordt de huid direct en langdurig beschermd tegen overmatig vochtverlies. ALHYDRAN hydrateert, versoepelt de huid en zorgt voor minder jeuk. Door de bescherming van ALHYDRAN kan de huid herstellen.

ALHYDRAN werkt van binnenuit

ALHYDRAN trekt snel in de huid en beschermt de huid van binnenuit. Het sluit de huid niet af maar herstelt de vochthuishouding langdurig.

ALHYDRAN is goed te gebruiken in combinatie met elastische kousen, drukkleding, siliconen littekentherapie en wondverband. De crème trekt in de huid en blijft niet op de huid liggen. Het is geen vette crème.

Voorbeelden uit de praktijk:

Onderstaande voorbeelden uit de praktijk zijn afkomstig van patiënten met een droge huid, die behandeld zijn met ALHYDRAN.

Ervaring van Mevrouw Geijn

“Ik heb destijds ALHYDRAN gekregen voor mijn zeer droge en pijnlijke benen. Het werkt ook prima tegen jeuk. ALHYDRAN is heerlijk te smeren en mag als één van de weinige producten gebruikt worden onder steunkousen!Vroeger werd ALHYDRAN vergoed door de ziektekostenverzekeraar, helaas nu niet meer. Ik zou bijna de zorgverzekeraars al mijn kwalen toewensen zodat ze weten en voelen wat ik en met mij veel patiënten dagelijks ervaren. Ik hoop van harte dat ALHYDRAN weer in de basis of aanvullende verzekering terugkeert.”

Een tevreden gebruiker

“Jarenlang gebruik van zware medicatie en een ruime mate van blootstelling aan zon in mijn jeugd hebben mijn huid geen goed gedaan. Veel verhoornde plekken en een droge, schilferige en jeukende huid over mijn gehele lichaam zijn het resultaat. ALHYDRAN helpt mij enorm. Het smeert fantastisch uit, mijn huid neemt het zeer snel en goed op en het bestrijdt de jeuk en schilferigheid terwijl het mijn verhoornde plekken zachter maakt. Ook in mijn gezicht! Geen van de andere gebruikte producten kwam ook maar in de buurt van ALHYDRAN.”