Veel mensen hebben last van een droge huid. Een droge huid kan verschillende oorzaken hebben zoals het veelvuldig wassen met water en zeep, gebruik reinigingsmiddelen, droge lucht (winterseizoen), het gebruik van elastische (steun)kousen of huidaandoeningen zoals eczeem en diabetes. ALHYDRAN beschermt, hydrateert en versoepelt deze droge huid.


Hoe ontstaat een droge huid

Een normale en gezonde huid heeft een goede barrièrefunctie die zorgt voor een goede vochthuishouding. Als de huid minder gezond is dan is de huid makkelijker doorlaatbaar voor water waardoor de huid kan uitdrogen.

Huidklachten vanwege een droge huid

  • Rode huid
  • Jeuk
  • Schilferige huid
  • Gevoelig
  • huidkloofjes kunnen ontstaan

ALHYDRAN en een droge huid

Door het gebruik van ALHYDRAN wordt de huid direct en langdurig beschermd tegen overmatig vochtverlies. ALHYDRAN hydrateert, versoepelt de huid en zorgt voor minder jeuk. Door de bescherming van ALHYDRAN kan de huid herstellen.

ALHYDRAN werkt van binnenuit

ALHYDRAN trekt snel in de huid en beschermt de huid van binnenuit. ALHYDRAN sluit de huid niet af
maar herstelt de vochthuishouding langdurig.

ALHYDRAN en gemak

  • Niet vettig en sluit niet af
  • Langdurige werking
  • Trekt snel in de huid
  • Trekt niet in je kleren

ALHYDRAN bij elastische kousen, drukkleding of verband

ALHYDRAN is goed te gebruiken in combinatie met elastische kousen, drukkleding, siliconen littekentherapie en wondverband. ALHYDRAN trekt in de huid en blijft niet op de huid liggen. ALHYDRAN is geen vet crème.


Let op:

In een Casus worden afbeeldingen getoond van echte mensen, soms met zeer ernstige huidaandoeningen. Het bekijken van deze afbeeldingen kan door sommige mensen als schokkend worden ervaren. Ben je jonger dan 12 jaar en zoek je informatie voor bijvoorbeeld een werkstuk? Vraag dan een volwassen persoon om samen met je te kijken of neem contact met ons op voor geschikte informatie.


ALHYDRAN en professionals

ALHYDRAN wordt in Nederland, België en Europa succesvol ingezet bij de nazorg van littekens. ALHYDRAN is uitgebreid klinisch getest door professionals en in diverse brandwondencentra, revalidatiecentra en ziekenhuizen in Europa waaronder de brandwondencentra van Gent (België), Rotterdam (Nederland) en Bad Klosterlausnitz (Duitsland). Lees meer…

Bestel ALHYDRAN voor het behandelen van de huid

ALHYDRAN zorgt voor een afname van de klachten (bijvoorbeeld jeuk) en zorgt voor een toename van de huidelasticiteit en versnelt het herstel van de littekenhuid.

creme tegen littekens