Brandwondenzalf tegen littekens

ALHYDRAN wordt gebruikt als brandwondenzalf tegen littekens. Het zorgt voor een actieve bestrijding van littekens. De crème hydrateert en versoepelt de verbrande huid. Het zorgt voor een vermindering van huidklachten, zoals jeuk, pijn en roodheid.

Brandwondencentra in Europa kiezen voor ALHYDRAN bij de behandeling van brandwonden. Zowel medici als gebruikers onderschrijven het positieve effect van de crème op de verbrande huid.

ALHYDRAN verzorgt de verbrande huid, voor optimaal herstel

  • Minder jeuk, pijn en roodheid
  • Bescherming en versoepeling van de huid
  • Actieve bestrijding van littekens

Informatie over ALHYDRAN

Alhydran litteken creme - voor het behandelen van je littekens

ALHYDRAN gebruiken als brandwondenzalf tegen littekens

De belangrijkste eigenschap van ALHYDRAN is de hydraterende werking. Een beschadigde huid(barriere) verliest veel vocht. ALHYDRAN beperkt het vochtverlies en onttrekt vocht uit diepere huidlagen. Dat zorgt voor verbetering en herstel van de verbrande huid.

De huid wordt soepeler en trekt minder. Bovendien worden klachten zoals roodheid en jeuk verminderd. Door de verzorging van brandwond met de brandwondencrème wordt de huid rustiger en herstelt beter.

Een anonieme gebruiker over ALHYDRAN

“Onze dochter van 4 jaar oud was verbrand door warm water. Na 1,5 jaar had zij nog steeds veel klachten. Ze heeft minder last van jeuk en een rode huid. Ook is het litteken zichtbaar verbeterd!”