Brandwond verzorgen

Het is belangrijk een brandwond goed te verzorgen. Bij de nazorg van zowel lichte, oppervlakkige als diepe brandwonden helpt ALHYDRAN de pas gesloten huid versneld te herstellen en klachten te verminderen.

ALHYDRAN is een brandwondenzalf tegen littekens. Het versoepelt de huid, zorgt voor minder jeuk, roodheid en pijn aan de beschadigde huid. Ook helpt ALHYDRAN om littekenvorming te voorkomen en bestaande littekens te verzorgen.

ALHYDRAN verzorgt de verbrande huid, voor optimaal herstel

  • Minder jeuk, pijn en roodheid
  • Bescherming en versoepeling van de huid
  • Actieve bestrijding van littekens

Informatie over ALHYDRAN

Alhydran litteken creme - voor het behandelen van je littekens

Littekens door brandwonden

Diepere brandwonden zorgen voor littekens. Op plaatsen waar de huid beschadigd is, gaat het lichaam aan de slag om die huid te herstellen. Als alleen de epidermis beschadigd is door een brandwond zal het lichaam nieuwe huid maken.

Bij een diepere verbranding waarbij ook een groot gedeelte van de dermis is beschadigd zal een litteken ontstaan. Littekens van diepe brandwonden geven ernstige klachten als ze niet behandeld worden.

Verzorging van verbrande huid

Bij de nazorg van zowel lichte, oppervlakkige als diepe brandwonden helpt ALHYDRAN de pas gesloten huid versneld te herstellen en klachten te verminderen.

ALHYDRAN versoepelt de huid, zorgt voor minder jeuk, roodheid en pijn aan de beschadigde huid. Ook helpt de crème om littekenvorming te voorkomen en bestaande littekens te verzorgen.

Jolanda Scholman over ALHYDRAN

“Ik gebruik ALHYDRAN al enige tijd, voor de brandwonden aan mijn arm. Het ongeval gebeurde in de zomer van 2016 en nu heb ik nare littekens. Ik gebruikte eerst andere crèmes maar deze crème is erg fijn.

Pijn en jeuk worden minder na gebruik van ALHYDRAN. Het verzacht de huid en, de littekens worden soepeler.”