Het sluiten van een chronische wond is een ingewikkeld proces waarbij veel factoren
van invloed zijn op de genezing. Een belangrijke factor is een gezonde en schone omringende huid (wondrand). Dit omdat er vanuit de wondrand een nieuwe huidlaag moet groeien die de wond weer dichtmaakt. Als de wondrand niet gezond of schoon is dan kan een wond nog verder beschadigen.

ALHYDRAN beschermt de wondrand

ALHYDRAN zorgt voor een beschermende laag op deze belangrijke maar kwetsbare huid. ALHYDRAN
kan worden ingezet om zowel wondranden als de pas gesloten huid te beschermen, te hydrateren en
te verzorgen.

Voorbeelden uit de praktijk:

Onderstaande voorbeelden uit de praktijk zijn afkomstig van patiënten met een wond, die behandeld zijn met ALHYDRAN.


Let op:

In een Casus worden afbeeldingen getoond van echte mensen, soms met zeer ernstige huidaandoeningen. Het bekijken van deze afbeeldingen kan door sommige mensen als schokkend worden ervaren. Ben je jonger dan 12 jaar en zoek je informatie voor bijvoorbeeld een werkstuk? Vraag dan een volwassen persoon om samen met je te kijken of neem contact met ons op voor geschikte informatie.


ALHYDRAN en professionals

ALHYDRAN wordt in Nederland, België en Europa succesvol ingezet bij de nazorg van littekens. ALHYDRAN is uitgebreid klinisch getest door professionals en in diverse brandwondencentra, revalidatiecentra en ziekenhuizen in Europa waaronder de brandwondencentra van Gent (België), Rotterdam (Nederland) en Bad Klosterlausnitz (Duitsland). read more…

 

Klinisch getest & casuastiek Alhydran

ALHYDRAN is ontwikkeld en uitgebreid klinisch getest voor de nabehandeling van brandwondenpatiënten in de Kliniek voor Plastische en Reconstructieve Heelkunde en het Brandwondencentrum van het Universitair Ziekenhuis te Gent (België).

Bestel ALHYDRAN voor het behandelen van de huid

ALHYDRAN zorgt voor een afname van de klachten (bijvoorbeeld jeuk) en zorgt voor een toename van de huidelasticiteit en versnelt het herstel van de littekenhuid.

creme tegen littekens